Više od torte.

Ako nas pitate, kolač nije samo kolač. Niti je torta samo torta. Kolač i torta su onaj predivni, lagani trenutak koji posvećujete sebi u čast. Trenutak koji običnom danu daje novu dimenziju.

Zbog tog i takvog trenutka, našim tortama i kolačima pristupamo kao malim umetničkim delima. To ćete, pre svega, primetiti po brižljivo biranim sastojcima među kojima su fine belgijske čokolade, rum sa Kariba, bergamski maskarpone, kakao sa Madagaskara…

I ukus. I izgled.

Naši poslastičari uživaju u kompletnom procesu kreiranja kolača i torti – od biranja i mešanja sastojaka, preko pripreme, pa sve do završnog momenta – oblikovanja.

To je tek posebna magija, jer naši kolači i torte izgledaju tako da gostima uglavnom bude žao da ih pokvare degustacijom. Ali, to traje samo do prvog zalogaja. Zato što nakon prvog zalogaja na scenu stupa najvažnija poslastičarska čarolija – čarolija uživanja u ukusu.

TORTE

Pripremamo ih sa mnogo ljubavi, pažnje i uz apsolutno poštovanje tradicionalne italijanske i francuske recepture.

Buenisimo Cake

Kora je od bademovog brašna, punjena je od belgijske crne i mlečne Callebaut čokolade, a između je hrskavi deo od lešnik paste, mlečne čokolade i francuskog keksa.


Cena:
6000,00
Težina: 1,8kg

ALERGENI:
laktoza, orašasti plodovi, gluten

Kakadu Cake

Mus od bele belgijske Callebaut čokolade sa dva punjenja i patišpanjem od plazme. Punjenja su od egzotičnog ukusa marakuje, manga i šumskog voća.Cena:
7800,00
Težina: 1,8kg

ALERGENI:
gluten, bobičasto voće, laktoza

Baileys Mousse

Slast koja očarava. Čini je patišpanj od italijanskog bademovog gluten free brašna, tamna belgijska čokolada i voćni pate od svežih jagoda. I naravno, liker Baileys kao nezaboravni faktor X.Cena:
7200,00
Težina: 1,8kg

ALERGENI:
laktoza

Chocolato 2.O Cake

Torta sačinjena do gluten free kore od bademovog brasna i čokolade, insertovana sa ganažom do čokolade i ispunjena čokoladnim musom, ukrašena velvet glazurom i obručom od čokolade.Cena:
6900,00
Težina: 1,3kg

ALERGENI:
laktoza

Sicilian Vibe

Sicilijanska čarolija, kore od bademovog brašna, kao i kombinacija ganaža od bele čokolade sa komadićima pistaća, i musa od pistaća, prelivena sa dve vrste glazure.Cena:
7200,00
Težina: 1,8kg

ALERGENI:
laktoza, orašasti plodovi

Gianduja-Marakuja Cake

Torta sa čokoladnom korom, inserterom od marakuje i Gianduja musom, ukrašena karamelizovanim  lešnicima i krunom od čokolade.


Cena:
6500,00
Težina: 1,2kg

ALERGENI:
laktoza, gluten, orašasti plodovi

Full Moon

Fali opis

ALERGENI:

Madam Heart

Kombinacija dve vrste torte, jedan deo je sačinjen od insertera od bele čokolade sa musom od lešnika i mlečne čokolade, dok je drugi deo torte insertovan sa hrskavim francuskim kesom i mlečnom čokoladom sa musom od dve vrste čokolade, elegantno glazirane i servirane na hrskavom čokoladnom tartu.Cena:
6500,00
Težina: 1kg

ALERGENI:
laktoza, gluten, orašasti plodovi

NY Cheesecake

Nešto sasvim drugačije. U njemu vas čeka mascarpone sir iz Bergama, madagaskarska vanila i preliv od čokolade ili maline. Hedonizam na njujorški način, jer zašto da ne?

ALERGENI:
gluten, laktoza,
orašasti plodovi, bobičasto voće