O nama

Nije tajna – oduvek smo zaljubljeni u radost uživanja u finim poslasticama.

U zalogaj torte napravljene po posebnoj recepturi. U ukus sladoleda nastalog kombinacijom egzotičnih sastojaka. U šarm kolača koji očarava izgledom koliko i ukusom.

Istina je i da nam često nije bilo lako da pronađemo baš takve, beskompromisno kvalitetne poslastice. Zato smo učinili najlogičniju i najljubavniju moguću stvar:

Odlučili smo da ih sami pravimo. Tako je nastao Chocolato.

Sastojci iz daleka

Da bi ukus bio baš onakav kakav treba biti, važno je odabrati prave sastojke. Sastojke koji su rasli tamo gde rastu najbolje – u skrivenom mestu Evrope, dalekom kutku Azije, živopisnoj oblasti Južne Amerike.

Upravo zato, namirnice od kojih kreiramo naše poslastice redovno prelaze duge puteve do Novog Sada, sa jednim jedinim ciljem – da vam priušte ukus koji ćete voleti i koji ćete pamtiti.

Tako ćete kod nas probati najbolju Francusku čokoladu (Valrhona) čiji kakao dolazi iz Afrike i Južne Amerike, kolače čiji pistać dolazi sa Sicilije, vanilu sa Madagaskara, mleko sa obronaka Alpa, lešnik iz Piemontea. I još mnogo drugih svetskih putnika, udruženih u misiji da kreiraju praznik za vaša čula.

Chocolato

Ručna izrada poslastica

Kada nešto radiš, važno je da oko sebe imaš ljude koji te razumeju i podržavaju.

Zato su se oko nas okupili entuzijastični ljudi koji, baš kao i mi, veruju u čaroliju ukusa.

Oni svojim majstorskim veštinama čine da naši slatkiši budu ne samo divno ukusni, već i čudesno lepi.

Sve što bismo dalje rekli, bilo bi previše. Jer mnogo je lepše uživati u poslasticama, nego o njima pričati. I zato, dobro nam došli!