Više od kolača.

Ako nas pitate, kolač nije samo kolač. Niti je torta samo torta. Kolač i torta su onaj predivni, lagani trenutak koji posvećujete sebi u čast. Trenutak koji običnom danu daje novu dimenziju.

Zbog tog i takvog trenutka, našim tortama i kolačima pristupamo kao malim umetničkim delima. To ćete, pre svega, primetiti po brižljivo biranim sastojcima među kojima su fine belgijske čokolade, rum sa Kariba, bergamski maskarpone, kakao sa Madagaskara…

I ukus. I izgled.

Naši poslastičari uživaju u kompletnom procesu kreiranja kolača i torti – od biranja i mešanja sastojaka, preko pripreme, pa sve do završnog momenta – oblikovanja.

To je tek posebna magija, jer naši kolači i torte izgledaju tako da gostima uglavnom bude žao da ih pokvare degustacijom. Ali, to traje samo do prvog zalogaja. Zato što nakon prvog zalogaja na scenu stupa najvažnija poslastičarska čarolija – čarolija uživanja u ukusu.

KOLAČI

Misija naših kolača je da vam priušte istinski praznik za čula. Zato će vas svaki put očarati i izgledom i ukusom.

Buenissimo cake

Buenisimo

Kora je od bademovog brašna, punjena crnom i mlečnom čokoladom a između se nalazi hrskavi deo od lešnik paste, mlečne čokolade i francuskog keksa.

ALERGENI:
laktoza, orašasti plodovi, gluten

Crunchy Caramela

Karamelasta lepotica. Kora od putera i krokant kikirikija, sa monte ganazom od Gold Callebaut čokolade, prelivena caramel glazurom.

ALERGENI:
kikiriki i soja, laktoza, gluten

Kakadu

Mus od bele belgijske Callebaut čokolade sa dva punjenja i patišpanjem od plazme. Punjenja su od egzotičnog ukusa marakuje, manga i šumskog voća.

ALERGENI:
laktoza, orašasti plodovi, bobičasto voće

Mlečna Čokolada - Badem

Elegantna kombinacija insertera od mlečne i tamne čokolade sa musom od mlečne čokolade i karamelizovanog badema.

ALERGENI:
gluten, laktoza, orašasti plodovi

Pistachio supreme

Pistaccio Supreme

Kolač koji budi lakoću postojanja. U njemu se sreću Callebaut bela čokolada, krema od 100% pistaća i krem od sicilijanskih pistaća i krupne morske soli.

ALERGENI:
gluten, laktoza, orašasti plodovi

Chocolato House Cake

Uživanje dostojno kraljeva. Tri vrste belgijske čokolade susrele su se upravo u ovom kolaču. Dodatnu čar pružaju mu hrskavi biskvit i posip od čokoladnih ljuspica.

ALERGENI:
laktoza, gluten

Dark brownie

Dark Brownie

Posni kolač dobitne kombinacije. U njemu se kriju tri ukusa: čokoladni brownie, posni keks i na vrhu malina. Sve to preliveno tamnom čokoladom i komadima lešnika.

ALERGENI:
gluten, orašasti plodovi, bobičasto voće

Milky - Vege

Veganski kolač od veganske mlečne čokolade od biljke šufa sa inserterom od maline. Glazura od veganske čokolade na veganskom tartu.

ALERGENI:
orašasti plodovi, bobičasto voće i gluten

Baileys Mousse

Baileys Mousse

Slast koja očarava. Čini je patišpanj od italijanskog bademovog gluten free brašna, tamna belgijska čokolada i voćni pate od svežih jagoda. I naravno, liker Baileys kao nezaboravni faktor X.

ALERGENI:
orašasti plodovi, bobičasto voće, laktoza

NY Cheesecake

Nešto sasvim drugačije! U njemu vas čeka mascarpone sir iz Bergama, madagaskarska vanila i preliv od maline. Hedonizam na njujorški način.

ALERGENI:
gluten, laktoza, orašasti plodovi, bobičasto voće

NY Cheesecake sa prelivom od čokolade

Nešto sasvim drugačije! U njemu vas čeka mascarpone sir iz Bergama, madagaskarska vanila i preliv od čokolade. Hedonizam na njujorški način.

ALERGENI:
gluten, laktoza, orašasti plodovi, bobičasto voće

Noisette Di Chocolato

Noisette Di Chocolato

Kolač od mlečne čokolade, inserter je od čokoladnog ganaža i hrskavog keksa, preliven lešnik glazurom i posut zlatnim prahom.

ALERGENI:
gluten, orašasti plodovi, laktoza

Realistic Cacao

Za istinske ljubitelje crne čokolade. U sebi krije gluten free patišpanj od bademovog brašna, ganaž od crne i mlečne Callebaut čokolade i punjenje od crne čokolade.

ALERGENI:
laktoza, gluten, orašasti plodovi

Golden Boy

Naš zlatni šarmer. U sebi krije belgijsku tamnu čokoladu, nutelino krem, francuski keks, madagaskarski kakao i karamelizovani lešnik. Posut zlatnim prahom.

ALERGENI:
gluten, laktoza, orašasti plodovi

Kinderlato

Savršen balans fior di latte gelata i gainduja čoko preliva spojen u ovom klasiku našeg detinjstva.

ALERGENI:
orašasti plodovi, laktoza

Mandorla Bianca

Egzotika dobro poznatih ukusa. Na dnu je mus od najfinije belgijske bele čokolade sa komadićima badema a na vrhu je ganaž od marakuje i bele čokolade. Ne zaboravimo dve tanke korice i voćno punjenje od jagode i korice limete.

ALERGENI:
gluten, laktoza, orašasti plodovi, bobičasto voće

Mascarpone Cremosso

Naš italijanski šmeker pretočen u gelato tortu i dalje šarmira svojim kremastim karakterom mascarpone crème i još kada se spoji sa prelivom od maline, rubarbare i zove, to stvarno postaje posebno iskustvo.

ALERGENI:
orašasti plodovi, laktoza, bobičasto voće

Noissete Crunchy

Naša hrskava i kremasta torta, sačinjena sa gelatom od callebaut mlečne cokolade, insertovana sa piemonte lešnik gelatom na biskvitu obogaćena hrskavom glazurom.